Whats App Image 2021 09 28 at 12 50 31 Whats App Image 2021 09 28 at 12 50 31

Een waardevolle Boerderij vakantie tijdens alle seizoenen.

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Het Tenthuisje is een uniek concept om jouw boerderij ervaring bij BoerenBed nog leuker te maken, zelfs wanneer het kouder wordt. Zo is jouw vakantie bij BoerenBed altijd een plezier. Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer, want in alle seizoenen is er van alles te beleven. Zowel in als rondom je Tenthuisje.

Want wie houdt er nu niet van verse eitjes rapen terwijl de zon op komt? Of met je regenlaarzen in de regenplassen spetteren? Kortom, een BoerenBed vakantie kan tijdens alle seizoenen!


Een boerderij vakantie in de lente

Lente

Het is al terug wat langer licht, de zon is krachtiger en de temperaturen stijgen stilletjes aan weer. Maar wat echt magisch is, is het wakker worden op de boerderij terwijl de vogeltjes fluiten en je de eerste stralen van de zonsopgang opneemt.

Zet de zijkanten van het Tenthuisje open door ze vast te binden en word één met de natuur. De perfecte plek om yoga uit te oefenen of om gewoon even je ogen te sluiten onder je overdekte terras.

Als het weer een beetje meezit, kan je nadien samen barbecueën op de boerderij. Help de boer met de nodige voorbereidingen en steek de barbecue al aan. Zo niet, zijn er nog altijd de pizza avonden die de boer organiseert.

Een boerderij vakantie in de zomer

Zomer

In de zomer hoeven we natuurlijke die gezellige kaarsen niet meer overdag aan te steken. Het is dan tijd om te genieten van de zon én van de ontpopte natuur. Lekker met je voeten in het gras, of ontbijten op je terras. Laad je batterijen terug op, want de zon is hier het perfecte medicijn voor.

Ook heb je de mogelijkheid om de omgeving beter te ontdekken. Want niet alleen op BoerenBed is er van alles te beleven maar ook daarbuiten. Vraag aan de boer leuke tips en uitstapjes in de omgeving. Huur een fiets of maak een mooie wandeling in de buurt.

Een boerderij vakantie in de herfst

In alle seizoenen

De herfst is de meest opvallende en mooiste periode van het jaar, ook bij BoerenBed. De bladeren verkleuren en dwarrelen van de bomen en de natuur neemt allerlei rode en oranje kleuren aan. Het ideale seizoen om van dichtbij in de natuur te ervaren.

Maak eens een boswandeling of doe een grote tour op de boerderij. Ga opzoek naar paddenstoelen, zaai pompoenen in en maak heerlijke bouillonsoep klaar op je houtvuur.

Kouder weer houdt ons niet tegen want in het Tenthuisje is het eens zo gezellig. Lekker opwarmen bij je beste vriend, de houtkachel, en terwijl de kaarsjes aansteken voor de gezelligheid. Het ideale moment om allemaal samen een ontspannen gezelschapsspel te spelen. Dat is pas écht tijd hebben voor mekaar.

Zei er iemand hottub? Ja hoor, op vele BoerenBed locaties kan je namelijk een hottub naast je Tenthuisje boeken. De ideale plek om volledig te ontspannen in de natuur.

Kortom, een BoerenBed vakantie is dus voor alle seizoenen. We kunnen je er nog zoveel over vertellen maar als je het zelf beleeft begrijp je het natuurlijk beter. Elke boerderij is dan ook uniek op haar eigen manier. Ontdek het zelf bij een BoerenBed boerderij.

Dit is BoerenBed

Check Kleinschalig bij de boer
Check Rust en ruimte
Check Boek tijd met elkaar