Covid-19 boekingsvoorwaarden

Veilig overnachten bij BoerenBed

Bij BoerenBed overnacht je in Tenthuisjes op het platteland bij de boer. Onze locaties zijn kleinschalig, bieden veel ruimte rondom de Tenthuisjes en bevinden zich in de natuur. Indien opgelegd vanuit overheidsmaatregelen nemen onze boeren maatregelen rondom de boerderijwinkel, knuffelschuur en pizza-avond (bijvoorbeeld inachtneming van de 1.5 meter maatregel).

Als jouw boeking door de wet- en regelgeving van de lokale overheden of een Covid-19 besmetting helaas tóch niet mogelijk is, dan gelden de volgende voorwaarden en garanties.


1. In het geval van een lockdown vanuit de overheid waarbij onze boerderijen gesloten zijn

In het geval van sluiting van onze boerderijen zal BoerenBed contact met je opnemen met betrekking tot jouw boeking. Je kunt jouw boeking dan geheel kosteloos voor een soortgelijke periode wijzigen naar een later moment, tot maximaal 18 maanden na de originele aankomstdatum.

2. In het geval een locatie gesloten moet worden vanwege een Covid-19 besmetting

In het geval van sluiting van een boerderijen vanwege een Covid-19 besmetting zal BoerenBed contact met je opnemen met betrekking tot jouw boeking. Je kunt jouw boeking dan geheel kosteloos wijzigen naar een later moment, tot maximaal 18 maanden na de originele aankomstdatum.

3. In het geval van een Covid-19 besmetting in het reisgezelschap

Neem voor aankomst contact op met BoerenBed met betrekking tot jouw boeking. In het geval van een besmetting in het reisgezelschap kun je jouw boeking wijzigen naar een later moment op dezelfde locatie voor een soortgelijke periode, tot maximaal 18 maanden na de originele aankomstdatum.

Omboek voorwaarden

In het geval dat je wil omboeken naar een duurdere periode (laagseizoen naar hoogseizoen) is het prijsverschil van toepassing.

In het geval dat je omboekt naar periode waarin de prijzen lager zijn (hoogseizoen naar laagseizoen), kan het resterende bedrag gebruikt worden om extra's te kopen of, reistegoed voor een later moment, of - in het geval van het sluiten van een locatie - worden terugbetaald.

In het geval van een positieve test in het reisgezelschap waardoor het verblijf niet door kan gaan is een officieel positieve PCR-test nodig ter bewijs

Heb je vragen?

Heb je naar aanleiding van onze Covid-19 voorwaarden nog vragen? Dan helpen we je natuurlijk graag. Je kunt ons bereiken op (+32) (0)78-482994 van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur of via info@boerenbed.be.

Boek je verblijf veilig en flexibel

Check Unieke overnachting in de natuur
Check Weinig drukte, écht kleinschalig
Check Extra grondige schoonmaak en hygiëne