Over boerenbed herfst 4695 Beleefmb5

Kleinschalig overnachten bij de boer

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background
•

Elke boerderij is uniek op haar eigen manier

Een verblijf bij Boerenbed is een waanzinnig feest voor je zintuigen. Denk maar aan de geur van de warme maaltijden met lokale ingrediënten of het geluid van de vogels in de ochtend. Ook zaken zoals het hands-on aanzwengelen van de koffiemolen herinnert je eraan dat de wereld niet altijd op elektriciteit hoeft te draaien.

<
Zelf doen is veel leuker

De boeren en de boerderijen

Dit maakt BoerenBed zo uniek

Check Écht kleinschalig
Check Puur avontuur zonder schermpjes
Check Tijd voor elkaar

Wij weten van goed eten

Boerin Thea aan het woord

Boerenbed 0794

We wonen op het mooiste plekje van Nederland, als je het mij vraagt. En dan hebben we als boer ook nog eens het mooiste beroep wat er is! We houden van mensen om ons heen en we vinden het heerlijk om zo veel mogelijk te delen met anderen. Het is heerlijk om te zien hoe men ontspant en tot rust komt, er is tenslotte niet veel voor nodig: de ruimte en de natuur rondom onze boerderij doen het werk.

Binnen vijf minuten na aankomst rennen de kinderen rond op ontdekkingstocht en komende ouders tot rust bij het houtvuur.

Bekijk de boerderij van Thea

Ontdek het buitenleven

-

Dit vonden zij ervan

4716 Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons gemiddeld met een

•

9.4

★ ★ ★ ★ ★
-
-

Een beleving, binnen én buiten

•

Regen? Yes, gezellig!

<
Onze Tenthuisjes zijn 45m2 groot!

Wanneer de regen op het tentdoek daalt, is het Tenthuisje misschien nog wel het meest gezellig. Dan is een regenbui niet zo erg meer maar net rustgevend.

•

Het BoerenBed verhaal

Wat zouden we zijn zonder de boerderijen? Helaas zijn het lastige tijden voor onze boeren. BoerenBed laat je met liefde kennismaken met het leven op de boerderij. Zo leren onze logees alles over wat de boeren écht doen. Daar hebben niet alleen de boeren iets aan, maar jij ook!

Lees ons verhaal

Taartentuin 27 of 58 1
<
Krijg je geen spijt van!

Boek je unieke overnachting