Onze blogs

20160611 MCH 517

05.05.2022

Lekker smullen op z’n zondags

De ultieme childhood memory: wentelteefjes. Of misschien ken je het wel onder de naam 'Verloren brood'. Super makkelijk om te maken en ook nog eens ideaal om van je oude brood af te komen. Dit heerlijke gerecht steelt niet alleen de harten van de kinderen, maar óók die van de volwassen. Daarom hebben wij een heerlijk recept voor je om de ochtend goed te beginnen - op de slowcooking manier. Simpel en zónder te wentelen.

6 Y9 C9960

29.04.2022

Mamaaaaa, ik zie je graag!

Zondag 8 mei is het weer Moederdag! Tijd om even extra aandacht te geven aan al die lieve mama’s en ze te ontzorgen van de alledaagse taken. Want ze verdient toch echt wel wat ontspanning hé?

Paddenstoel

23.04.2022

School with a view

Joepie! Op 28 mei is het weer Buitenlesdag! Weg van die saaie schoolbanken, muffe gangen en tijd om de groene schoolborden te vervangen met groene natuur. Wist je dat buiten les volgen je meer motivatie geeft? En dat je zelfs met al dat moois om je heen meer concentratie krijgt? Over 'productief les volgen' gesproken!

Schapen a d Kantsterweg06

17.04.2022

Pas op: Stelende schapen

We horen je al denken: wat hebben deze twee dingen met elkaar te maken? Het klinkt misschien gekker dan dat het daadwerkelijk is. Nee hoor, het heeft namelijk niets te maken met een schaap die heeft ingebroken en vervolgens betrapt is. Eigenlijk is het heel simpel - het heeft te maken met lammetjes!

K3 Q6829 4

12.04.2022

Je creatieve ei kwijt?

De bloemetjes staan in bloei, de paasklokjes steken hun nek weer uit, gekleurde paaseitjes om elke hoek. Ja hoor, het is weer Pasen! Verse eitjes beschilderen of nestjes bouwen - je kan helemaal je creatieve ei kwijt op de boerderij.

Whats App Image 2021 09 28 at 12 50 31

09.12.2021

Een waardevolle boerderij vakantie tijdens alle seizoenen.

Een actieve vakantie bij BoerenBed kan perfect in alle seizoenen. Zelfs wanneer het wat kouder is of regent, zijn er tal van mogelijkheden om je te amuseren in je Tenthuisje of op de boerderij. In dit blogartikel geven we je alvast wat inspiratie.

Ontdek meer over het boer'n leven via onze blogs

Check
Check Ruime Tenthuisjes
Check Kleinschalig
Check Écht tijd voor elkaar
Boerenbed 7826

09.12.2021

7 ontspannende avonturen met de kids tijdens je verblijf bij BoerenBed

Tijdens je vakantie bij BoerenBed is er ongelofelijk veel te beleven voor de kinderen. Samen de dieren goedemorgen wensen of de boer een handje helpen met het inzaaien van nieuwe groenten. Het kan allemaal! Lees in dit blogartikel 7 ontspannende activiteiten met de kids tijdens je verblijf bij BoerenBed.

120 A8766

09.12.2021

3 betoverende familiemomenten tijdens een verblijf bij BoerenBed

Een actieve boerderij vakantie bij BoerenBed lijkt bijna op een sprookje. De sfeervolle Tenthuisjes, het leven op de boerderij, en de heerlijke boerenkeuken, ... Lees in dit blogartikel waarom je als sprookjesliefhebber op vakantie moet komen bij BoerenBed.

<
Krijg je geen spijt van!

Boek je unieke overnachting