Over BB banner1 Beleefmb1

BoerenBed
Van A tot Z

<
De luxe van de basics
•

Het BoerenBed verhaal

Boeren spelen een belangrijke rol in onze maatschappij. Zonder onze boeren vind je geen groenten, fruit of vlees in de schappen. Wil je écht eens ontdekken wat boeren dan precies doen? Bij BoerenBed beleef je van kortbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Tijdens je verblijf op de boerderij kun je ravotten, ontdekken, genieten en leren van het boerenleven!

Wat maakt BoerenBed uniek?

Check Maak kennis met het boerenleven
Check Écht kleinschalig
Check Ruime en comfortabele Tenthuisjes
Check Belevenis à volonté
•

Help een handje

BoerenBed brengt als één van de eerste het toerisme naar het platteland. Jouw vakantie op een BoerenBed boerderij is gunstig zowel voor jou als voor de boer. Je bezoek betekent namelijk een extra inkomen, en een mooie kans om het unieke verhaal van het boerenleven te delen. Zo geniet je van al de prachtige eigenschappen die de boerderij te bieden heeft en draag je een steentje bij. Na een zalige vakantie kom je terug met een frisse blik op het leven.

Help mee om de boerenkennis naar 'buiten' te brengen, samen zullen we dat varkentje wel wassen!

Meer leren over het boerenleven

Waar komt melk vandaan? Hoeveel magen heeft een koe? Één op de vijf basisschoolkinderen kan jammer genoeg niet antwoorden op deze vragen. Da’s een beetje jammer, toch? Daarom zien we het als onze missie om iedereen inzicht te geven over hoe belangrijk het boerenleven eigenlijk is. Om te leren begrijpen waar voedsel vandaan komt en welke rol boeren spelen in onze samenleving. Nieuwsgierig naar het boerenleven? Laat al die afleveringen van Nonkel Jef maar links liggen dan. Wij laten je namelijk graag zien hoe we te werk gaan. En als je goesting hebt, mag je altijd een handje helpen. Neem al maar een schup vast!

Taartentuin 27 of 58 1

Waarom kiezen voor BoerenBed?

Check Dichtbij het boerenleven
Check Geen stroom, geen afleiding, enkel genieten
Check Frisse buitenlucht
Check Plezant leerzaam

Onze organisatie


We zijn een oer-Hollands bedrijf met ons hoofdkantoor in Baarle-Nassau. We zijn kleinschalig - net zoals op onze boerderijen - maar met jarenlange ervaring in de reissector. Ons team staat altijd klaar voor je vragen en in elk land kan je terecht bij een team van experts.


Op de boerderij is zó veel te beleven, dat je eigenlijk niet eens van het erf af komt.

Ga op avontuur

<
Hier vind je onze boerderijen
map
Toon kaart

Maak kennis met onze boeren

<
Krijg je geen spijt van!

Boek je unieke overnachting