Over BB banner1 Beleefmb1

Even
simpeler leven

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background
<
De luxe van de basics
•

Het BoerenBed verhaal

We durven het wel eens te vergeten, maar de boeren zijn belangrijk in onze gemeenschap. Zonder de boer geen groenten, fruit of vlees in de schappen. Maar wil je écht eens ontdekken wat boeren precies doen? Bij BoerenBed beleef je van dichtbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Tijdens je verblijf op de boerderij kun je ravotten, ontdekken, relaxen en leren van het boerderijleven!

Wat maakt BoerenBed uniek?

Check Écht kleinschalig
Check Maak kennis met het boerenleven
Check Ruime en comfortabele Tenthuisjes
•

Help een handje

BoerenBed brengt als één van de eerste het toerisme naar het platteland. Je vakantie op een BoerenBed boerderij is goed voor jou en voor de boer. Je bezoek betekent namelijk een extra inkomen, en een kans om het unieke verhaal van het boerenleven te delen. Zo geniet je van al de prachtige kenmerken die de boerderij te bieden heeft en draag je een steentje bij. Na een heerlijke vakantie kom je terug met een frisse kijk op het leven.

Meer leren over het boerenleven

Waar komt melk vandaan? Hoe groot is een koe? Één op de vijf basisschoolkinderen kan deze vragen niet beantwoorden, zo blijkt uit recent onderzoek. Da’s een beetje jammer, toch? We zien het als onze missie om iedereen inzicht te geven over hoe belangrijk het boerenleven eigenlijk is. Om te leren begrijpen waar voedsel vandaan komt en welke rol boeren spelen in onze samenleving. Nieuwsgierig naar het boerenleven? Wij laten je graag zien hoe we te werk gaan. En als je zin hebt mag je altijd een handje helpen!

Taartentuin 27 of 58 1

Waarom kiezen voor BoerenBed?

Check Dichtbij het boerenleven
Check Frisse buitenlucht
Check Geen stroom, geen afleiding enkel puur natuur relaxen

Onze organisatie


We zijn een oer-Hollands bedrijf, ons hoofdkantoor staat in Baarle-Nassau. We zijn kleinschalig - net zoals op onze boerderijen - maar met jarenlange ervaring in de reissector. Ons team staat altijd klaar voor je vragen en in elk land kan je terecht bij een team van experts.


Op de boerderij is zó veel te beleven, dat je eigenlijk niet eens van het erf af komt.

Ga op avontuur

<
Hier vind je onze boerderijen
map
Toon kaart

Maak kennis met onze boeren

<
Krijg je geen spijt van!

Boek je unieke overnachting