Hoeve de Betuwe

Gelderland, Dreumel

★

Beoordeeld met een 9.4

(224 Beoordelingen)

Even simpeler leven bij Daisy en Tom


Bereken je route

Ontdek Hoeve de Betuwe in het Gelderse Dreumel. Tom en Daisy wonen op deze biologische boerderij samen met hun kinderen en vele dieren. Met een groot aantal melkkoeien en akkers vol met pompoen, maïs, bonen, suikerbieten en wortelen ontdek je hier het echte boerenleven. Vanuit je Tenthuisje heb je een prachtig uitzicht over de weilanden.

Terug in de tijd: het klompenpad

Maak een uitgebreide wandel- of fietstocht en ontdek wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft! Vlakbij is het Driedijkenpunt, waar de Waaldijk, Maasdijk en Heerewaardense afsluitdijk samenkomen. Gek van vissen? Ook dit kan dichtbij de boerderij. Op zoek naar een gezellig terras of museum? Ga naar Den Bosch of Nijmegen. Verder is er een openluchtzwembad in Dreumel, de tuinen van Appeltern, binnenspeeltuin Wameland én het boerenwandelpad Klompenpad loopt langs de boerderij. Nog tijd over? Ga met een kano de Wetering op.

Dit doe je op de boerderij

Ga op stap met de alpaca’s; boerin Daisy zorgt voor een route en een goedgevulde picknickmand. Voetballen, trampoline springen en slingeren in de speelschuur, het kan hier allemaal! Help mee met het uit de wei halen van de koeien, geef de kalfjes melk en help bij het voederen van alle andere dieren. Knuffel met pony Saartje en met Roest de ezel. Als je terug loopt naar je Tenthuisje vergeet dan niet even langs het boerderijwinkeltje te gaan voor verse groenten, direct van het land! Na een volle dag verzamelen jullie rondom de houtkachel om samen te koken. Verse groenten, dineren met kaarslicht en aan het eind van de dag stap je moe maar voldaan in je comfy bed.

Wat kan je verwachten?

 • •

  Honden toegestaan

 • •

  Biologisch boerenbedrijf

 • •

  Boerderijwinkeltje

 • •

  Pizza oven

 • •

  Bestel vers brood

 • •

  Groepsaccommodatie voor 12 personen

 • •

  Bestel maaltijdkratten

Deze dieren vind je op de boerderij

Kippen

Hond

Konijnen

Kalfjes

Hert

Ezels

Pony

Alpaca's

Koeien

<
Jij ook?

Wat onze gasten leuk vinden

 • ✓ Kleinschalig: 8 tenthuisjes
 • ✓ Wandelen
 • ✓ Alpaca's
 • ✓ Leuk met kleine kinderen
 • ✓ Knuffelschuur
 • ✓ Kalfjes voeren

Alsof de tijd bleef stilstaan...

Lines Bekijk prijzen
Boerenbedinside
Webimage 6381 DE5 B 1089 4349 8 D74 C5726 C559 E2 D
Webimage BA3 FCA95 D76 B 4 F60 83 B906 EBD6098 CAE
Webimage AF743 C83 3 B32 434 B 9 B9 CBC1 BFA0953 CA
Webimage 36 B4 F462 66 F2 45 BE BAAC8428 BB75 A4 F1
Check Het échte boerderijleven
Check Even offline: geen elektriciteit en Wi-Fi
Check Verhaaltjes voorlezen bij de olielamp
Check Unieke tenthuisjes waar de tijd bleef stilstaan
 • •

  Inclusief hout voor de houtkachel

 • •

  Welkomstpakket met kaarsen, lucifers, afwasspullen en basis benodigdheden

 • •

  Opgemaakt 2-persoonsbed, beddengoed en linnen

Wat vinden onze gasten?

<
Gemiddeld cijfer
background

9.4

flags

heer Lazeroms

16.10.2023

Mooie plek waar de tenten staan, erg leuk ingericht. Het echte boerenbedrijf zit aan de andere kant van de weg. Daardoor voor kleine kids prima plek om te spelen rond de tenten. Hottub is ook een aanrader. Zeer vriendelijke ontvangst en gastvrije, sercivegerichte boerin. Het reilen en zeilen van de koeienboerderij kun je s avonds beleven aan de overkant tussen 6 en 8. Op de boerenbed camping zelf is divers kleinvee. De alpaca’s zijn erg leuk om een rondje mee te wandelen. In de tent: fijne bedden, goede douche in de tent, fijne kachel. Hout was keurig droog. Wederom een topmidweek bij een boerenbed.

8.8

flags

Roggen

15.09.2023

Wij hadden een heerlijk weekend op de boerderij. Onze jongens kregen niet genoeg van alle speelmogelijkheden. Op zaterdag schoven we aan voor de pizza-avond en dat was volgens de oudste ' de beste pizza die hij ooit gegeten had'.

10

flags

mevr Heiwl

15.09.2023

Daisy is een aardig boerin die mee denkt in oplossingen! De tenten zijn uitstekend en de bed slapen heerlijk!

10

flags

mevrouw Milbou - van Opstal

15.09.2023

We hebben een erg leuk weekend gehad. We waren positief verrast over de ontbijtmanden, het pannenkoekenpakket en ook het boerensoeppakket was helemaal top. De pizza's van Daisy vielen erg goed in de smaak. Er was heel veel te spelen en door het concept was er rust en ruimte. Een mooi biologisch bedrijf met veel oog voor de gasten. Groot compliment voor Daisy en haar mannen.

8.8

flags

Mw Polman

21.08.2023

Weer een heerlijke week gehad in Dreumel met de alpaca's, kittens, de rust, het boerenontbijt en de serene sfeer

10

flags

heer Mastrini

18.08.2023

Leuke vakantie

8.8

flags

mevrouw Heyvaert

14.08.2023

We hebben een ongelofelijk mooi verblijf gehad. Back to basics en waar het leven echt om draait: liefde voor elkaar, de dieren, de natuur en ganse dagen heerlijk ravotten ❤️

10

flags

mevrouw van driel

11.08.2023

Super weekend gehad! Echt een aanrader! Van een heerlijk bed, tot een eindeloos vermaak voor de kinderen tot het super lekkere, goed verzorgd ontbijt, leuke boederijwinkel! Beter dan dit kan gewoon niet, er is echt niets waarvan wij dachten hmm dit zouden wij anders doen. Je merkt aan alles dat dit boerenbed met liefde, passie, gezelligheid, betrokkenheid en heel hard werken mogelijk wordt gemaakt.

10

flags

mevrouw Van Dam

11.08.2023

Wij waren met onze 2 kleinkinderen op de boerderij. Leeftijd van 3 en 5 jaar. Zij waren heel de dag aan het spelen en ravotten. Moe maar voldaan vielen ze savonds in slaap. Het is een gemoedelijke, kleinschalige en veilige lokatie. Het was even wennen en improviseren dat er geen koelkast in de tent aanwezig was. De aangeboden bevroren kruiken deden niet veel. Een (camping) koelkastje in de tent zou duurzamer zijn. Tip voor aankomende bezoekers..; indien mogelijk neem dan (buiten)verlichting mee die zichzelf opladen overdag in de zon. Boerin Daisy verdient een diepe buiging!!!

10

flags

Mrs Pritchard

07.08.2023

This was a wonderful and memorable family holiday. Our children (5yrs, 3yrs) absolutely loved it and didn’t want to leave. Highlights included playing in the hay barn and on the trampoline, taking the Alpacas for a walk, looking after a rabbit for the week, finding an egg newly laid by one of the chickens, cooking on the wood burner, views across the fields outside our hut particularly in evening light, and evening family time playing games by candlelight to wind down before bed. It felt safe for the kids, giving them more independence - allowing us to relax!

10

flags

Mr Van Keer

07.08.2023

Super veel toegankelijke dieren. Veel speelgoed beschikbaar. Enorm leuke en sociale boer en boerin... het was weer de ideale vakantie

10

flags

mevrouw Van Riel

04.08.2023

Fantastisch weekend gehad met onze kleinzoon, overal diertjes en speelgoed om mee te spelen. Boerin vertelde bevlogen over het prachtige boerenbedrijf. We werden hartelijk en gastvrij ontvangen

10

flags

heer Cransveld

04.08.2023

Een prachtige locatie, een heerlijk verblijf en een boerin en een boer die met passie werken om het iedereen naar de zin te maken. Dieren zijn goed sociaal en goed verzorgd. Een echte aanrader

10

flags

mevrouw Masselink

31.07.2023

De kinderen vonden het super leuk om te spelen met alle traptrekkers en skelters. Ook met alle andere speeltoestellen vermaakten ze zich goed.

10

flags

heer Van vugt

31.07.2023

Het was een zeer geslaagde vakantie. Het 'terug gaan' in de tijd door te koken op vuur, het hebben van geen stroom in de tent was heerlijk! Fantastisch om alles wat rustiger te moeten doen.

8.8

flags

mevrouw Careye

31.07.2023

We verbleven 7 nachten op Hoeve De Betuwe, met een twee dochtertjes van 7 maanden en 3 jaar. We hadden een heel goede vakantie! Ondanks dat het die week veel regende, konden we ons toch prima vermaken. Het tenthuisje is heel gezellig, onze oudste dochter genoot enorm van de kaarslichtjes en de olielampen, en haar bedsteeg. Buiten vermaakte ze zich op de tampoline, schommel, glijbaan... met de andere kinderen op de camping. Ze vond het heel fijn om voor haar eigen konijntje te zorgen, in de hottub te gaan met ons, te helpen met het voeren van de dieren... Ook de speelschuur bij de dieren vond ze geweldig. We gingen ook met één van de kano's van de boerderij varen, een leuke afwisseling! Het koken op de kachel viel goed mee en we wisten onze televisie helemaal niet. In de tent lagen ook een aantal spelletjes waar onze dochter zich bij slecht weer mee kon bezig houden. Het winkeltje was ook een meerwaarde, we hebben met plezier gesmuld van de lokale ijsjes. De boerin was ook heel behulpzaam toen onze dochter een ongelukje had in bed, waarvoor nogmaals onze dank! We maakten uitstapjes naar de efteling, het weeshuismuseum, wandelen in de buurt, bezoek aan de nabijgelegen dorpjes.. Als we dan ook een aantal verbeterpuntjes mogen aanhalen: - we hadden veel regenval en bij de grootste buien druppelde het binnen in de tent. Dit kwam doordat de plaats van de schouw een moeilijke plek was om te dichten blijkbaar. - De 'koelkast' was moeilijk om op koelkasttemperatuur te krijgen. Ondanks de koelkruiken had deze steeds minimum 10 graden, te veel om vlees te bewaren dus. De camping was volboekt en de kruiken hadden de tijd niet om voldoende te bevriezen. Het werd dagelijks boodschappen doen helaas. - de speelschuur stond weliswaar vol met speelgoed, maar weinig waar onze dochter zich bij regenweer mee bezig kon houden. Vaak eerder voor jongens of oudere kinderen, of voor buiten. - Er lag een zelfgemaakte gids vol tips, deze was heel handig. Echter misten we toch nog wat uittips in de buurt bij mooi weer of regenweer. Deze zochten we dan zelf met 4G op, wat wel voor een factuur zorgt. - Bij een verblijf van 7 nachten had het leuk geweest moesten we halfweg toch even nieuwe handdoeken, vaatdoeken... krijgen, zeker aangezien we ook de hottub gebruiken. Het water in de hottub werd ook enkel vernieuwd bij betaling. Ondanks deze kleine dingetjes hebben we toch wel van onze vakantie genoten!

8.8

flags

de Koning

28.07.2023

Top! Hele fijne boerderij en goede voorzieningen.

10

flags

mevrouw Christens

21.07.2023

Hoeve de Betuwe was een waar paradijs voor mijn 2 zoontjes (net geen 3 jaar en 1,5 jaar oud). De trampoline, de loslopende kippen en konijnen, de vele speelvoertuigen, de zandbak en het speelhuis en de andere kinderen... Ze konden hun geluk niet op. De tent was mooi in orde, we hebben er graag verbleven. Koken in de buitenkeuken was plezierig!

8.8

flags

Mevr Blenkers

21.07.2023

Een heerlijke, unieke plek waar we een super week hebben beleefd.

8.8

flags

Mevrouw Wuytack

17.07.2023

Wij hadden een zeer ontspannen, rustgevende vakantie op de boerderij. De kindjes hadden veel ruimte om op een veilige manier te ontdekken, te ravotten, te fietsen, te knuffelen met de dieren,… en wij genoten van de rust en het uitzicht op de grazende koeien.

10

flags

heer MICHIELS

07.07.2023

Jammer van het iets te warme weer waardoor de tent ook te warm werd en onze activiteiten niet allemaal konden doorgaan zoals gepland. Gelukkig bracht het openluchtzwembad in het dorp soelaas. Verder letterlijk niets aan te merken op het verblijf! Bijzonder vriendelijke ontvangst, schitterende omgeving, voldoende speelgelegenheid voor de kinderen,... Zeker voor herhaling vatbaar!

8.8

flags

Mevr Kreeft-Zwijsen

30.06.2023

Echt heerlijk! De kinderen hebben zich enorm vermaakt, waardoor wij ons als ouders konden ontspannen.

10

flags

heer Guitjens

30.06.2023

We hebben genoten van het gezellige tenthuisje met een prachtig uitzicht op de wei. Op zaterdag een interessante rondleiding gehad op de boerderij en gewandeld met de alpaca’s. Heerlijke verse broodjes en een winkeltje met de nodige spulletjes. Een zeer gastvrije boerin.

10

flags

mevrouw Papin

23.06.2023

Hele fijne ervaring. We hebben genoten van ons verblijf en de kinderen ook. Kano, pizza avond, heel veel speelplekken voor de kinderen, leuke dieren en gastvrijheid. De perfecte plek voor ontspanning.

8.8

flags

Dhr van As

23.06.2023

Supergastvrij, erg leuk voor de kinderen, én een biologische boerderij met hart voor de dieren. Topverblijf!

10

flags

Mevr Suilen

16.06.2023

We werden hartelijke ontvangen, leuk gast vrouw Dasy. Onze kinderen en kleinkinderen hebben genoten van het weekend. Het Vaderdag ontbijt was top verzorgd met hele lekkere zelf gebakken koffie/pecanbroodjes

8.8

flags

mevrouw van de Ridder

16.06.2023

Super leuk! Even lekker een weekend weg en genieten van het boerenleven! Prachtige natuur en omgeving; tussen de weilanden, de koeien, alpaca's en andere knuffeldieren bij Hoeve de Betuwe! Genoeg te doen en te ontdekken. Alles was top verzorgd door de gastvrije Boerin Daisy en Boer Tom!

8.8

flags

mevrouw Lambrix

02.06.2023

Even uit de ratrace heerlijk vertragen op de boerderij. Daarnaast is er zoveel te doen dat je er gewoon niet weggeraakt. De ontspannen sfeer, de gastvrijheid van de boer en boerin, de charme van het tenthuis en de adembenemende zonsondergangen boven een weids uitzicht maken een weekendje Boerenbed helemaal af!

8.8

flags

Mw. Bol

26.05.2023

We hebben een geweldig weekend gehad op Hoeve de Betuwe! De tenten waren comfortabel en goed uitgerust, het uitzicht fantastisch, de faciliteiten van Daisy en Tom waren top en er was heel veel te beleven voor de kids!

10

flags

Mevrouw Leijnse

26.05.2023

Fantastisch met de mooiste zonsondergang in de hottub terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren. De gastvrouw was heel vriendelijk! Top plek

10

flags

mw Suijkerbuijk

17.05.2023

Voor ons was het ons eerste verblijf bij boerenbed (boerderij de Betuwe). Het is ontzettend goed bevallen. Echt een weekendje Quality time met zijn vieren (en daarbij helpt het dat je geen stroom hebt in de tent). De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt met het verzorgen van de dieren, spelen met andere kinderen, kanoën en het aansteken van de hottub / kachel. We hebben genoten van het ontbijt (bijgeboekt) en het zelf koken van maaltijden op de kachel.. En onze kinderen konden aan het einde van de vakantie bijna geen afscheid nemen van ons privekonijntje (was voor hen echt een succes). De eerste maar zeker niet de laatste keer dus. Daisy en Tom, bedankt voor de gastvrijheid!

10

flags

dhr Popelier

17.05.2023

Vriendelijke ontvangst - Locatie prima - Heel lekker en verzorgd ontbijt - Genoten van de hot tub.

10

flags

Mak

17.05.2023

Dit was voor ons de tweede keer dat we op hoeve de Betuwe waren, we hebben het weer heerlijk gehad. Het is zo fijn om de kinderen te zien genieten van het buitenleven, vuurtje stoken, pizza eten, dieren eten geven en natuurlijk de dieren knuffelen. Dank dat we weer mochten genieten van jullie mooie bedrijf.

8.8

flags

mevr da Silva

12.05.2023

We hebben een fantastisch weekend gehad met onze groep op de boerderij van Daisy en Tom. De boerderij heeft alles wat nodig is voor een heerlijk weekend weg. De kinderen (jong en oud) hebben zich enorm vermaakt op het terrein met spelen en kroelen met de dieren. Wij als volwassenen hebben genoten van het uitzicht en de ruimte bij onze tenthuisjes. De tenten waren erg comfortabel en schoon. Daisy en Tom waren ontzettend gastvrij. De pizza avond was erg leuk én lekker. De rondleiding over de boerderij maakte het verblijf nog eens extra bijzonder. Bedankt voor het leuke weekend!

10

flags

Mw. Van Dommelen

12.05.2023

Hele leuke en gezellige boerderij. Lieve mensen en de kinderen hebben zich ook lekker vermaakt. We hebben een rondleiding gehad bij de koeien en mochten de kalfjes voeren. Ook was er genoeg speelgelegenheid voor de kinderen. Boerenschuur was ook erg schoon en de douch lekker warm.

10

flags

Mevr van der Meijden

05.05.2023

Dit was onze tweede keer op de boerderij bij Tom en Daisy. Altijd een warm welkom, kinderen genieten enorm van alles wat er te doen is. Echt even afschakelen.

8.8

flags

Bal

05.05.2023

Zeer fijne plek om met kinderen te verblijven. Superveel speelruimte, omheind terrein.

10

Op bezoek bij

Tom, Daisy en de kinderen Stach, Vince, Fedde en Hidde

Wij wonen midden in het land waar we alle ruimte en vrijheid hebben en kunnen genieten van onze dieren. Onze overburen zijn de ouders van Tom, dit zijn Petra en Rene. Samen runnen wij onze biologische akkerbouw en melkveebedrijf. Al ons vee loopt bijna de gehele zomer buiten in de weiden rond jullie Tenthuisje.

"
Onze passie is biologisch en verantwoord boeren!
IMG 3117
Authentieke pizza-oven met pizza

Uitgelicht

Pizza avond

De pizza avonden zijn in de schoolvakanties twee keer per week en buiten de vakanties om alleen op de zaterdag. Daisy legt heerlijk vers deeg klaar en jij belegt deze naar wens. Als dessert krijg je een boerenijsje.

Boer

Uitgelicht

Vraag het de boer

De boer en boerin vertellen je alles over de boerderij wat je wil weten. Tom vertelt je alles over biologische boeren en waarom jij daar ook voor kunt kiezen!

Hoevede Betuwe 27

Uitgelicht

Het boerderijwinkeltje

Je vindt er alle basics en enkele unieke streekproducten. Boerenijs van de buren, vlees van de natuurrunderen en in het seizoen biologische geteelde groente zoals pompoenen, suikermais en sperziebonen. En het leukste; het is een honesty-shop. Je schrijft op wat je pakt en rekent pas later af.

"
Herontdek een boeiende wereld.

Wil je iets bijboeken?

Huisdier(en) meenemen
Huisdier(en) meenemen
i

Neem je trouwe viervoeter mee! Maximaal twee honden per accommodatie. Prijs is per hond, per verblijf. Let op: het is verplicht om de hond aangelijnd te houden op de boerderij.

Hottub
Hottub
>

Écht leuk!

i

Pak je moment! Heerlijk relaxen in een houtgestookte hottub bij je eigen tent, reserveer nu voor je vakantie.

Hot Tub
Hot Tub
i

Pak je moment! Heerlijk relaxen in een houtgestookte hottub bij je eigen tent, reserveer nu voor je vakantie.

Hot tub
Hot tub
i

Pak je moment! Heerlijk relaxen in een houtgestookte hottub bij je eigen tent, reserveer nu voor je vakantie.

Dichtbij

Driedijkenpunt

+

Waar de Waaldijk, Maasdijk en Heerewaardense afsluitdijk samenkomen.

Den Bosch

Nijmegen

Openluchtzwembad

+

Heerlijk om af te koelen tijdens een warme zomerdag.

De tuinen van Appeltern

Binnenspeeltuin Wameland

Het Klompenpad

+

Boeren wandelpad langs de boerderij.

Boek je unieke overnachting

Bekijk opties en prijzen