Check Inclusief pizza avond en kampvuur
Check Alle Tenthuisjes exclusief voor jullie
Check Er is zó veel te beleven
-
•

Alsof de tijd bleef stilstaan...

<
Zonder elektriciteit, een grote opportuniteit!

Onze Tenthuisjes maken jouw ontdekkingsreis op de boerderij pas écht uniek. Het is alsof je reist door de tijd waarbij alle technische snufjes plaats maken voor authenticiteit en gezelligheid.

Heb je nog vragen?

Misschien staat het antwoord op jouw vraag hieronder vermeld. Zo niet, dan helpt ons team jullie natuurlijk graag. Je kunt ons bellen op 0528 229440 of mailen naar info@boerenbed.nl.

Voor hoeveel personen is het weekend?

+

De prijs voor het weekend is inclusief 5 Tenthuisjes voor een groep van in totaal maximaal 25 personen (5 per Tenthuisje). Ben je met een grotere groep? Dan kan je - afhankelijk van de boerderij - extra Tenthuisjes toevoegen voor € 365 per stuk, dat is inclusief pizza-avond.

Hoeveel personen kunnen er in een Tenthuisje?

+

Een Tenthuisje is geschikt voor 5 personen.

Kan ik extra personen toevoegen?

+

Ja. Ben je met een groep groter dan 25 personen? Dan kan je - afhankelijk van de boerderij - extra Tenthuisjes toevoegen. In elk Tenthuisje kunnen 5 personen.

Waar kan je douchen?

+

Elk Tenthuisje heeft een eigen douche. Er zijn drie douche opties: privédouche bij de boerderij, privédouche naast het Tenthuisje of privédouche in het Tenthuisje. Met je eigen groep bepaal je wie waar doucht.

Waar kan je eten?

+

Op één van de avonden ga je met z'n allen pizza's bakken in een echte houtoven. Daarnaast kan je in de Tenthuisjes zelf de lekkerste gerechten maken op de houtkachel, of buiten op de barbecue.

Hoe werkt de pizza-avond?

+

Tijdens de pizza-avond kan je zelf de lekkerste pizza's bakken. De boer steekt de houtoven aan en jullie maken pizza's zoals je die niet snel bij de gemiddelde pizzeria krijgt!

Ik heb speciale wensen

+

We helpen je graag telefonisch via (+32) (0)78-482994 of per mail op info@boerenbed.be

Kunnen we de boer helpen?

+

Ja, je kan de boer met veel dingen helpen. Per boerderij verschilt het echter waarmee en wanneer. Overleg ter plekke met de boer even wat handig is.

Ik heb een andere vraag

+

We helpen je graag telefonisch via (+32) (0)78-482994 of per mail op info@boerenbed.be

Het gezelligste weekend met elkaar


Boek nu jullie weekend bij BoerenBed