Moor Farm

Gloucestershire, Gloucester

★

Beoordeeld met een 9.8

(8 Beoordelingen)

Even simpeler leven bij Wendy en Richard

Ontdek Moor farm in Gloucestershire, Gloucester. Op zoek naar rust en comfort? Kom naar Moor farm! Je maakt kennis met Richard en de drie generaties van de familie Watts die op deze traditionele boerderij werken. Je hoort alles over hun passie voor de natuur en zeldzame dieren rassen. Je Tenthuisje staat tussen de bomen, uitkijkend op de schapen, kippen en een kudde met zeldzame Gloucestershire runderen.

Het mooiste dorp van Engeland

Tijd om erop uit te gaan? Bezoek de oude stad Gloucester, op slechts 8 kilometer afstand. De stad is beroemd om zijn kathedraal en de geschiedenis. Ook Bourton-on-the-Water is een bezoek waard. Dit charmante dorpje is regelmatig uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Engeland! Het nabijgelegen Stroud is in 2021 zelfs uitgeroepen tot beste woonplaats van Engeland.

Dit doe je op de boerderij

Zwem in het overdekte zwembad, bouw een hut of speel verstoppertje tussen het hout! Ga vissen of varen in het kanaal. Tijd voor wat beweging? Ga fietsen rondom de boerderij. Help Richard bij het binnenhalen van de schattige kudde Hampshire Down schapen. Let goed op als de avond valt want met een beetje geluk spot je zelfs wilde herten. Haal verse ingrediënten uit het boerderijwinkeltje en maak een heerlijk gerecht op de houtkachel. Aan het einde van de dag duik je voldaan van alle avonturen lekker in je comfy bed.

Wat kan je verwachten?

 • •

  Honden toegestaan

 • •

  Boerderijwinkeltje

 • •

  Pizza oven

Deze dieren vind je op de boerderij

Kippen

Ponys

Koeien

<
Jij ook?

Wat onze gasten leuk vinden

 • ✓ Omringd door water
 • ✓ Dichtbij rivier
 • ✓ Dichtbij Birmingham
 • ✓ Boerenzwembad

Onze Tenthuisjes

Tenthuisje buiten douche

Tenthuisje met privédouche naast de tent

 • •

  6 personen

Tenthuisje binnen douche

Tenthuisje met privédouche in de tent

 • •

  6 personen

Tenthuisje farm douche

Tenthuisje met privédouche bij de boerderij

 • •

  6 personen

Houten huisje

Meisenkobel

 • •

  6 personen

Check Kleinschalig bij de boer
Check Rust en ruimte
Check Boek tijd met elkaar
 • •

  Inclusief hout voor de houtkachel

 • •

  Welkomstpakket met kaarsen, lucifers, afwasspullen en basis benodigdheden

 • •

  Opgemaakt 2-persoonsbed, beddengoed en linnen

"
Hier ben je verbonden zonder Wi-Fi.
Pizza

Uitgelicht

Pizza avond

De pizza avonden op de boerderij zijn de beste. Iedereen komt samen om te vertellen over hun avonturen van de laatste dagen en er worden pizza toppings gecreëerd die je in de meeste pizzeria's niet zult vinden.

Boer

Uitgelicht

Vraag het de boer

De boer en boerin vertellen je alles over de boerderij wat je wil weten. Ga erop uit, ontdek en leer het boerenleven kennen van de échte experts.

Winkeltje

Uitgelicht

Het boerderijwinkeltje

Je vindt er alle basics en enkele unieke streekproducten. Direct van de boer, of uit de regio. En het leukste; het is een honesty-shop. Je schrijft op wat je pakt en rekent pas later af.

Op bezoek bij

Wendy en Richard

Bij ons ben je echt even in het paradijs. Laat de drukte van het alledaagse leven achter je en kom genieten. Wij delen graag onze passie voor landbouw, lekker eten, lokale geschiedenis en de natuur.

"
Rij de lange oprijlaan op en je vind ons aan het einde!
Moor

Dichtbij

Gloucester

Severn

Wales

Wat vinden onze gasten?

<
Gemiddeld cijfer
background

9.8

dhr van der Veen

05.08.2019

Een fantastisch plek op de boerderij van Richard en Wendy. Richard is een amicale man met gezellige praatjes en bereid je van alles te laten zien op de boerderij. Wendy is een lieve vrouw die onder andere de pizza-avonden tot in de puntjes organiseert. Twee heel hartelijke mensen. De tent waar we in sliepen was ruim genoeg voor ons gezin van 5 en mooi gelegen aan de rand van een korenveld met uitzicht op de Severn vallei.

8.8

Familie Kooij

31.07.2017

minder verzorgd als de andere

7.5

Mr. Bot

28.07.2017

Geweldig! Ook onze puberzoon van 14 jaar heeft genoten. Hij ging af en toe op pad met de boer Richard met de quat of traktor. Houthakken, fikkies stoken voor de houtkachel, BBQ en kampvuur( en de marshmellows uit het winkeltje) was ook ons favoriet. Dank je wel lieve Wendy en Richard. Groetjes Misha Sander Annette en een poot voor alle honden.

10

Mevr. Van den broek

21.07.2017

We really enjoyed our stay with Richard and Wendy. Especially the tour around the farm in the trailer behind the tractor (when the sheep nearly escaped), the swimming pool and the delicious pizzas. Thank you for your warm welcome.

10

Mevrouw Van oudenaarde

10.07.2017

We hebben een fantastische vakantie gehad door de gastvrijheid en humor van Richard en Wendy, de rust en ruimte rondom de boerderij, de comfortabele tent en de afwisseling van de omgeving. Onze dochters van 12 en 9 jaar waren het liefst op de boerderij waar ze hun eigen kippen hadden gekregen om te verzorgen en ze het paard mochten borstelen. Deze boerderij is een echte aanrader!!!

10

Levering

18.07.2016

Een heerlijke ervaring buiten maar toch met comfort. Wat is er leuker om elke keer echt moeite te moeten doen voor je vuurtje En daarmee voor je koffie of eten. Je wordt er van zelf ontspannen van. Natuur, kippen, honestyshop en aardige gastheer en gastvrouw. Wij gaan dit zeker nog een keet doen.

10

Mevr. Levering

18.07.2016

Een heerlijke ervaring buiten maar toch met comfort. Wat is er leuker om elke keer echt moeite te moeten doen voor je vuurtje En daarmee voor je koffie of eten. Je wordt er van zelf ontspannen van. Natuur, kippen, honestyshop en aardige gastheer en gastvrouw. Wij gaan dit zeker nog een keet doen.

10

Dhr. Schutte

04.08.2014

The Watts family are very welcoming and span three generations. We met them all and nothing was too much bother, for example we were told to use the croquet lawn as 'Mother and 'Father ' were out for the afternoon. Our dog had an accident that required a trip to the vet and again we were so touched at everyone's concern and help. Matt the youngest is a chef and a by good one at that, we were treated to his homemade and still warm bread every morning, delivered in a beautiful basket with bacon, homemade sausages and eggs from the farm. It is a lovely place too where you can totally chill out and walk in the landscape for miles, go fishing or just sit and read a book and marvel at the amazing bird life.

10

Boek je unieke overnachting

Bekijk opties en prijzen