Minibelle nl 1231 Minibelle nl 1231

Herontdek het onbekende boerderijleven

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Een verblijf bij BoerenBed is niet zomaar een verblijf, het is een ontdekkingsreis naar de boerderij. Je leert er hoe het boerderijleven z’n gangetje gaat terwijl je de wondere wereld rondom je ontdekt. Je zal al snel merken dat je hier pas echt verbonden bent met je gezin in plaats van met je Wi-Fi.

Ga op ontdekkingsreis naar de boerderij

Ben je klaar voor een goede portie avontuur? Dan ben je bij een BoerenBed-boerderij op de juiste plaats! Hier is elke dag wel wat te beleven.

Ga de boerderij ontdekken op de toer van de boer. Jouw boer en boerin nemen je dan mee op tocht door de boerderij. Ze leggen aan je uit hoe het er net aan toe gaat in het boerenleven: wat ze allemaal doen, welke dieren ze eerst eten geven en wat ze zeker niet mogen vergeten. Als je geluk hebt, mag je misschien zelfs eens op de tractor zitten en meerijden!

Zo, na jouw toer van de boer is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. De boer heeft heus wat taakjes voor jou op de boerderij. Zo kan je bijvoorbeeld helpen met het eten geven of even knuffelen met de dieren in de knuffelschuur.

Op ontdekking


Verblijf in unieke Tenthuisjes waar de tijd bleef stilstaan

Onze Tenthuisjes maken jouw ontdekkingsreis op de boerderij pas écht uniek. Het is alsof je reist door de tijd waarbij alle technische snufjes plaats maken voor authenticiteit en gezelligheid.

Heb je zin in een lekker kopje koffie of wil je ‘s morgensvroeg een vers eitje bakken? Steek dan maar snel de houtkachel aan. Deze staat in het hart van het Tenthuisje klaar om jou te voorzien van alle warmte, voor jezelf en om het eten klaar te maken. Wist je trouwens dat je op de boerderij langs kan gaan bij de honesty shop? Daar kan je kiezen uit allerlei verse producten om jullie avondmaal te bereiden. En betalen? Dat gebeurt pas achteraf!

Zin om ‘s avonds een boek te lezen of samen een gezelschapsspel te spelen? Haal de lucifers er dan maar bij om alle kaarsen en olielampen aan te steken. Ze zorgen niet enkel voor het nodige licht maar ook voor een ontzettend gezellige sfeer in jullie Tenthuisje. Zo voelt jullie avond als een heus sprookjeseinde!

Tenthuisje


Herontdek een boeiende wereld

Nu begint het toch wel wat te kriebelen om op ontdekking te gaan hé? Jouw ontspannende spannende vakantie ligt alvast bij BoerenBed op jou te wachten.

Wanneer kom jij jouw ontdekkingsreis maken?

Ontdek jouw favoriete boerderij