K3 Q6829 4 K3 Q6829 4

Je creatieve ei kwijt?

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

De bloemetjes staan in bloei, de paasklokjes steken hun nek weer uit, gekleurde paaseitjes om elke hoek. Ja hoor, het is weer Pasen! En wat is Pasen zonder quality time? Het paasfeest is dan ook hét moment om gezellig samen te zijn met je familie. Écht even tijd maken voor elkaar, genieten van de sfeer… Maar wacht eens even, dat lijkt wel héél fel op een vakantie op de boerderij! Plezante babbels rond de tafel worden hier plezante babbels rond het kampvuur. En in plaats van chocolade paaseitjes rapen, kan je hier échte verse eitjes rapen bij de kippen.

De paaskip op bezoek

‘s Morgens vroeg worden we op de boerderij wakker door het eerste gekraai van de haan. We weten wat dat betekent, er zijn weer verse eitjes om te rapen! Onze kippen doen elke dag hun uiterste best om voor de lekkerste eieren te zorgen.

Nadat we alle eitjes zeer voorzichtig oprapen en in ons mandje leggen is het tijd om onze creativiteit naar boven te halen. Want geef nu toe, Pasen zonder geschilderde eitjes is geen Pasen! Hoe wil jij jouw eitje schilderen? Rood, groen of geel? Of wil je er een met stippen en strepen? Laat je verbeelding maar de vrije loop (zoals de kippen op de boerderij), en dan maak je sowieso de mooiste creaties!

Kleine vogels, kleine nesten

Zo, onze eitjes zijn versierd en hebben even kunnen drogen in de zon. Dan komt nu de laatste stap, het paasnestje maken! Ga op de boerderij op zoek naar kleine takjes, mooie blaadjes of pluk wat bloemen. Zodra we alles verzameld hebben, gaan we aan de slag. Met de takken maken we ons eigen paasnestje, die we daarna versieren met de blaadjes en bloemen.

Wat is Pasen toch zalig op de boerderij!

Nestje

Zoek onze boerder-eitjes

Op een BoerenBed-boerderij is het altijd een beetje Pasen. Zo zorgen onze kippen dagelijks voor verse eitjes. Maar wist je dat je ook eitjes kan vinden op onze website tem 16 april? We hebben er heel stiekem 3 verstopt, aan jou dus om ze te vinden!

Heb je een eitje gevonden? Super! Dan maak jij kans op een gratis weekendje weg bij BoerenBed op een locatie naar keuze! Bekijk hier alvast wat uitleg tips om de 3 boerder-eien te vinden.

Ik ga op zoek!