Wiesenbett Belgien 0007 Wiesenbett Belgien 0007

Spring de zomervakantie in bij BoerenBed

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Yes, eindelijk! De zomervakantie is weer daar. Tijd om 2 maanden samen met de kids volop te genieten van het weer, de vrije tijd en... van elkaar natuurlijk!

Tijdens een boerderijvakantie bij BoerenBed kan je samen volop van de zomer genieten. Zet die boekentassen en zakelijke laptops maar aan de kant: wij gaan naar de boerderij!

Laat de drukte écht achterwege

Op een boerderij staan maximum 5 tot 10 Tenthuisjes. Hier ben je dus letterlijk en figuurlijk eventjes weg van alle drukte. Hier is de zon jouw wekker, de vogels jouw playlist en de natuur je snelweg naar de rust. Er is geen elektriciteit in je Tenhuisje, dus als je 'per ongeluk' ook nog eens je powerbank vergeet, hoef je zelfs geen ringtone meer te horen.

Je handdoek 's ochtends snel op een strandstoel leggen? Hier dus niet nodig. Het kan wel zijn dat er een geitje op gaat zitten, maar hij deelt graag met je!

Hmm... De zomerse natuur

Bloemetjes plukken, de boerderijdieren water geven, zwemmen,... op de boerderij geniet je volop van al het moois dat de zomerse natuur te bieden heeft. Kan ook niet anders, je zit er middenin!

Samen spelen

Zeg maar 'dag' tegen de afgebakende speelplaats, hier is de volledige omgeving rondom jullie Tenthuisje jullie speelplein! Kan jij zien wat er over die heuvel ligt? Durf jij te klimmen in die boom? Springen we op 3 in die modderpoel? Maak jezelf nog eens lekker vuil. En ja, mama en papa moeten meedoen!

kinderen spelen boerderij boerenbed

Wat doet die boer eigenlijk allemaal?

In de zomer staan veel gewassen volop in bloei. Nieuwsgierig? Ga eens curieuze neuzen wat die boer allemaal aan het doen is. Hij leert je vast en zeker iets bij over zijn job. Als je geluk hebt, kan je misschien zelfs de eerste zijn die van zijn vers streekproduct kan proeven. Njammie!

Bommetje!

Wist je dat sommige boerderijen vlakbij een meer of zee liggen? Zo kunnen jullie in natuurlijk water wat verkoeling zoeken. Bij sommige boerderijen kan je zelfs een hot tub reserveren. Zo geniet jij ook tijdens koele zomeravonden van het water.

Hey, nieuwe vriendjes!

Op de boerderij leer je super veel nieuwe vrienden kennen: de boer en zijn gezin, de gasten in het Tenthuisje naast je, de boerderijdieren,... ze kunnen alvast niet wachten om je te ontmoeten!

En dan nog die prachtige zomeravonden

104, 105, 106,... wow, dat zijn er veel! Tel eindeloos veel sterren aan de donkere hemel. Je Tenthuisje heeft misschien dan wel geen elektriciteit, maar aan lichtjes alleszins geen gebrek. Na de heerlijke pizza-avond komen jullie samen rond het kampvuur. Wie heeft er zin in marshmallows?

kampvuur boerderijvakantie boerenbed

Ben je klaar om je zomerdagen door te brengen op de boerderij?

Bekijk onze boerderijen