Wij zijn James en Dries, een Belg en een Nederlander - en de eigenaren van BoerenBed. En dat zijn we, met veel plezier, al vanaf de start.

Dit jaar hebben besloten om de online uitstraling van BoerenBed volledig te herzien: een nieuwe website, veel nieuwe foto’s, nieuwe teksten en een nieuw logo. Hoewel we heel erg gehecht waren aan het oude, handgetekende logo dat BoerenBed al bijna 20 jaar heeft, paste het niet meer in het digitale tijdperk waarin we leven.

We vernieuwen ons online, maar offline blijven we hetzelfde. Een unieke familievakantie die je alleen bij BoerenBed vindt. Mede daarom hebben we besloten af te stappen van de term Glamping. Een term die wij bij BoerenBed als één van de eersten introduceerden, maar door de jaren heen een brede, andere betekenis heeft gekregen.

BoerenBed is kleinschalig overnachten in ruime Tenthuisjes - de BoerenBed tenten - op het platteland, een plek waar drukke gezinnen volledig tot rust komen. De boer en boerin als gastheer en -vrouw, zonder elektriciteit en WiFi, waar je weer écht contact hebt met elkaar en de natuur. We weten dat zo’n ervaring inmiddels nóg belangrijker is dan toen.

Daarom zeggen we: Even simpeler leven bij BoerenBed.

We zijn nu zover om jullie onze nieuwe look te laten zien en je vindt het vanaf nu online. We hopen dat je het leuk vindt en we kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen in 2022.

New image IMG 1899
<
Krijg je geen spijt van!

Boek je unieke overnachting