Accommodation

Klik op mij

->

1

+

De houtkachel

De kachel houdt je Tenthuisje warm en is misschien wel de leukste manier om te koken. Bij mooi weer kun je ook op de buitenkoker koken.

Klik op mij

->

2

+

Bedstee

Slapen in de bedstee is een feestje voor onze jongste BoerenBed gasten! Je kan er heerlijk dromen en overdag lekker in spelen. Het beddengoed is inclusief.

Klik op mij

->

3

+

Een keukeneiland

Hier vind je alles wat je nodig hebt: een kraan met stromend water, borden, pannen, bestek en kookgerei. Je hoeft van thuis niks mee te nemen: zelfs aan de kaasschaaf hebben we gedacht.

Klik op mij

->

4

+

Het toilet

Geen zorgen: het is een echt spoeltoilet.

Klik op mij

->

5

+

Kaarsen

Romantiek en gezelligheid: de Tenthuisjes worden verlicht door kaarslicht.

Klik op mij

->

6

+

De koelkist

Alles wat koud moet blijven, bewaar je in de koelkist. Kaasjes, wijn, en yoghurt: ruimte genoeg. Koelelementen haal je bij de boerderij en kan je wisselen zo vaak je maar wil.

Klik op mij

->

7

+

Slaapkamer met stapelbed

Inclusief beddengoed, kastruimte én natuurlijk een gezellig stapelbed.

Klik op mij

->

8

+

Slaapkamer met tweepersoonsbed

Zo’n comfortabel bed vind je in geen enkele tent. Als je wilt, maken we het bed alvast voor je op. Slaapzacht!

Klik op mij

->

9

+

Olielampen

Een warm lampje: gezellig bij de laatste borrel buiten, en handig om in het donker mee te nemen.

Klik op mij

->

10

+

Koffiemolen

Kook water op de kachel en zet het lekkerste kopje koffie dat je ooit al hebt gedronken. Vol liefde. Drink hem in de ochtend, met je neus in de buitenlucht en met uitzicht op de koeien.

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background
"

Dingen doen zonder elektriciteit wordt je favoriete activiteit.

Check Inclusief bedlinnen en handdoeken
Check Zeer ruime Tenthuisjes
Check Met starterspakket
-
-
<
Het ritme van het platteland
Boerenbed 0318 2

Even rustig aan

Geen luxe maar comfort. Daarvoor staat Boerenbed. De Tenthuisjes zijn voorzien van stromend water, een toilet dat je kan doorspoelen en comfortabele bedden. De meeste van onze Tenthuisjes hebben een eigen douche, maar verder gebruik je je eigen toegewezen hokje op het boerenerf.

Boerenbed 0318 2 kopiëren

We hebben aan alles gedacht

Ga jij ook vaak met te veel spullen op vakantie? Goed nieuws: bij BoerenBed ligt echt alles voor je klaar. Het Tenthuisje heeft stromend water, een spoeltoilet en een privédouche. Ook in de ingerichte keuken kom je niets te kort: potten en pannen, snijplanken en bestek, bekers en - heel belangrijk - een kaasschaaf, eierdopjes en een melkopschuimer. Ook fris gewassen handdoeken en beddengoed liggen op je te wachten. Je slaapt in een echt bed met fijne matrassen en een lekker wam dekbed. Leven zonder luxe moet wel comfortabel blijven: je bent tenslotte op vakantie.

<
Weer of geen weer. Het is altijd gezellig.

Een waardevolle vakantie tijdens alle seizoenen

We weten allemaal dat we niet moeten vertrouwen op het Belgische weer. Daarom hebben we hard gewerkt om ervoor te zorgen dat een BoerenBed verblijf net zo goed binnen als buiten kan plaatsvinden. Onze Tenthuisjes zijn zowel geschikt om te relaxen - met een bank en comfortabele bedden - als een ruimte om in te spelen. Er zijn niet alleen allerlei hoekjes en gaatjes om je in te verstoppen, het Tenthuisje wordt ook groter als je de voorkant opengooit en op je terras zit onder de luifel.

 • Check

  Olielampen

 • Check

  Ruim woongedeelte

 • Check

  Comfortabele bedden

 • Check

  Kaarsen

 • Check

  Houtkachel

 • Check

  Gezellig interieur

Boerenbed 0318 222

Maak van de houtkachel je beste vriend

Het middelpunt van jouw verblijf (letterlijk) is de Boerenbed houtkachel. Hij maakt 's morgensvroeg je kopje thee warm en is je centrale verwarming als het wat frisser wordt. 's Avonds geeft hij extra gezelligheid aan het diner of bij het spelen van een gezelschapsspel.

-
Boerenbed 0318 2 kopiëren2

Voeten in het gras

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een eenvoudigere manier van leven, een vakantie in de open lucht, dichter bij de natuur, vooral na zo lang binnen te zijn geweest. Als het weer een beetje meezit, kun je de zijkanten van je Tenthuisje openzetten door ze vast te binden, zo word je letterlijk één met de natuur.

Onze Tenthuisjes

Tenthuisje farm douche

Tenthuisje met privédouche bij de boerderij

 • •

  6 personen

Tenthuisje buiten douche

Tenthuisje met privédouche naast de tent

 • •

  6 personen

Tenthuisje binnen douche

Tenthuisje met privédouche in de tent

 • •

  6 personen

Ruime Tenthuisjes

Plattegrond tenthuis

Je huisje van canvas, in de natuur

Alles wat je nodig hebt op een fijne vakantie: een grote eettafel, een zetel om op te relaxen en genoeg ruimte om je binnen te vermaken. Kun je niet kiezen tussen buiten of binnen? Op de veranda zit je heerlijk beschut, buiten, onder de luifel.

-

Zei er iemand hottub?

Yes! Op veel BoerenBed locaties kun je een hottub boeken naast je Tenthuisje. Een goed vuurtje levert urenlang verwarmd water op. Of je nu in je eentje of met zijn allen er in zit: in een hottub ga je vanzelf glimlachen.

Bekijk alle boerderijen met een hottub

Boerenbed 7826 2
-
Boerenbed 0752 kopie

Samen koken, binnen én buiten

De tijd nemen om samen iets lekkers te koken. Dat is ook vakantie. Bij het boerderijwinkeltje scoor je verse boerenproducten en op de houtkachel, barbecue of buitenkoker maak je er iets heerlijks van. Geen haast, lekker pruttelen.

<
Krijg je geen spijt van!

Boek je unieke overnachting