120 A8766 120 A8766

3 betoverende familiemomenten tijdens een verblijf bij BoerenBed

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Je hoeft geen lange afstanden af te leggen om een onvergetelijke familievakantie te beleven. Steeds meer boeren bieden de mogelijkheid aan om eens te komen logeren op hun erf. Tijdens zo’n boerderijvakantie zit je middenin de natuur en ervaar je de charmante kleinschaligheid, hoe luxueus is dat?! Zeker bij BoerenBed. Je verblijft niet alleen in een gezellig Tenthuisje op het erf van de boer, maar je wordt ook ondergedompeld in het spannende leven van de boer en zijn gezin.

Er zijn tal van redenen waarom je verblijf bij BoerenBed op een sprookje lijkt, maar wij sommen er alvast 3 leuke op.

1. De verwonderende magie van de kaarsen en olielampen

’S avonds aankomen op de boerderij en hartelijk ontvangen worden door de boer is de start van een onvergetelijke vakantie. De boer is je gastheer en begeleid je naar je Tenthuisje, met eigen sanitair, maar zonder elektriciteit. En dat is echt geen gemis. Het is een meerwaarde. Want de magie van de olielampen en de kaarsen zorgen voor een warme gezellige sfeer. Want eens je deze kaarsen hebt aangestoken, voel je de magische sfeer binnenin je Tenthuisje.

Sfeervolle kaarsen voor de utlieme gezelligheid in je Tenthuisje


2. De gezellige beestenboel op de boerderij

Wakker worden met het gezang van de vogels en het kraaien van de haan, daar word je goed gezind van. Tijd om je regenlaarzen aan te trekken en op pad te gaan voor het ontbijt. De boer pakt jouw en je kinderen mee op schok om de dieren te voederen en zorgt voor een heerlijk ontbijtmandje met verse eitjes.

Overdag is er van alles te beleven op de boerderij. Help mee om de koeien te melken, voeder de konijnen, knuffel met alpaca’s, … En als je geluk hebt, maak je zelfs de geboorte van een lammetje mee. De beestige gezelligheid op de boerderij is een écht fenomeen.

Beestige dierenbende op de boerderij


3. Smullen rond de houtkachel

Het kloppend hart van je Tenthuisje is de houtkachel. De boer voorziet je van het nodige hout en aanmaakblokjes zodat je het vuur in koudere tijden kan aansteken. Zet de potten op het vuur en begin aan een heerlijke maaltijd met verse groenten en ingrediënten uit het boerderijwinkeltje.

Terwijl de potten staan te pruttelen, geniet je van extreme gezelligheid binnenin je Tenthuisje. Het ideale moment om samen de tafel te dekken of een gezelschapsspelletje te spelen.

Kortom, een BoerenBed vakantie is écht genieten van elkaar tijdens een ontspannend avontuur in de natuur. De volledige BoerenBed beleving is magisch in zal zijn aspecten.

Smullen maar

Kom hier meer te weten over de BoerenBed beleving >

Dit ontdek je bij BoerenBed

Check Het échte boerderijleven
Check Verbonden met je gezin i.p.v. met Wi-Fi
Check Verhaaltjes voorlezen bij de olielamp
Check Unieke Tenthuisjes waar de tijd bleef stilstaan