6 Y9 C9960 6 Y9 C9960

Mamaaaaa, ik zie je graag!

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Zondag 8 mei is het weer Moederdag! Tijd om even extra aandacht te geven aan al die lieve mama’s en ze te ontzorgen van de alledaagse taken. Want ze verdient toch echt wel wat ontspanning hé?


Een vers Moederdag ontb-eitje

Laat me raden, ’s morgensvroeg zorgt jouw mama ervoor dat je meteen kan smikkelen van je boterham met choco. Dus, tijd om de rollen even om te draaien! Laten we voor mama een lekker ontbijt maken met een tasje koffie, een gebakken eitje en wat heerlijk brood. Wil je het nóg specialer maken? Plaats je zelfgemaakte ontbijt op een plateau en breng mama ontbijt op bed. Dan stapt ze zeker met het juiste been uit bed!

Ontbijt


Zet mama in de wilde bloemetjes

Op Moederdag kan je je mama letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. Maak samen met papa een leuke natuurwandeling en pluk ondertussen de mooiste bloemen voor jouw super mama. Ze zal eens zo blij zijn met een zelf geplukt boeket!

Wilde bloemen
Credit: Bellemaman


Geen zorgen mama, wij maken wel het avondeten!

Wat is heel lekker, makkelijk te maken en smaakt altijd? Pizza natuurlijk! Tijd om samen met papa de Italiaanse kok in jullie naar boven te halen en je eigen pizza te maken. Kies maar wat je er allemaal op wilt. Wil je er één met spekjes en champignons? Of liever olijven en paprika? Weet je wat, doe eens zot en neem gewoon alles!

Tip: Maak er eentje voor mama in een hartjesvorm!

Pizza


Pure ontspanning voor mama

Geef toe: onze mama’s zijn toch échte superhelden? Ze doen de was, de plas, rijden van hot naar haar, koken lekker eten én dat doen ze nog eens met een glimlach en een perfect kapsel. Dringend tijd voor een (ont)spannende vakantie voor mama dus!

Een boerderijvakantie bij BoerenBed is perfect om jouw mama volledig te doen ontspannen. Want wat we net allemaal hebben opgesomd, dat kan je ook bij ons doen! Zoek op de boerderij de mooiste wilde bloemen, ga langs het boerderijwinkeltje voor verse eieren en maak ’s avonds gezellig samen je eigen pizza tijdens onze pizza-avond.

Hou je al maar klaar voor een dikke smakkerd op je wang als je haar verteld dat jullie samen op boerderijvakantie gaan!

Voor Moederdag naar BoerenBed