Marshmallows min Marshmallows min

De BoerenBed Bucketlist

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Even terug naar het simpeler leven, dat moet je echt wel eens gedaan hebben. Daarom hebben wij voor jou de BoerenBed bucketlist gemaakt. Hier kan je de must do’s terugvinden voor een geslaagd weekend op de boerderij!

#1 Geniet van de rustgevende dierengeluiden

Niks is beter dan ontwaken met de vogeltjes die fluiten of de hanen die laten weten dat het ochtend is. Bij ons kan je rustig opstaan en even naar buiten kijken. Je eerste zicht zijn onze dieren die je buiten staan op te wachten. Genieten van de kleine dingen daarvoor gaan we. Geen last van de buitenwereld enkel het boerderijleven, meer heb je niet nodig!

#2 Stuur je kinderen op pad voor eitjes

Doe je laarzen aan en ga samen op ronde met je gezin. Je kan met z’n alle op pad gaan om de boer te helpen in zijn dagelijkse routine. Je kan hem helpen met de kippen eten te geven of de koeien te aaien. Zo zien je kinderen dat de eitjes niet vanzelf op hun bord komen. Nadat de dieren eten gekregen hebben, kan je naar de honesty-shop gaan om de verse eitjes te bakken in je Tenthuisje.

#3 Proef de ambacht

Naast de verse eieren kun je ook heerlijke ambachtsproducten terugvinden in de honesty-shop. Van zelfgemaakte honing tot een aardbeienconfituur. Je kan hier vanalles terugvinden wat door de boer zelf gemaakt wordt. Maar niet enkel van de boer zelf, ook van de andere boeren in de buurt.

#4 Maak je eigen kampvuur

Tijd voor een activiteit. Loop eventjes rond op de boerderij en verzamel al het hout dat je kan vinden. Vraag ons om hulp, dan rijden we samen met jou door het erf om hout te verzamelen met de tractor. Als je terug aan je huisje bent, kan je een kampvuur maken. Niks is gezelliger dan een kampvuur met marshmallows, vergeet dus zeker niet een stokje te zoeken waar je je marshmallow op kan steken!

#5 Dinner by Candlelight

Sluit je weekendje af met een gezellig dinertje. Een paar kaarsen en goed gezelschap, meer heb je niet nodig. En geniet nog even van het simpeler leven, geen elektriciteit, afstand van de drukke buitenwereld. Gezellig samenzijn en enkele spelletjes spelen en je avond kan niet meer stuk.

En nog zoveel meer!

Zoals je kan zien is een BoerenBed Bucketlist anders dan andere, en dat maakt het net zo leuk! We hebben hier voor jou 5 checks uitgelicht, maar er zijn er nog zóóóveel meer. Check jij ook alle must-do's op BoerenBed?

Check ✔