CVZ 090919 CL Featherdown 4652 jpg CVZ 090919 CL Featherdown 4652 jpg

Het hele jaar Boerenpret bij BoerenBed

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Ontdek BoerenBed wanneer jij dat wil

Boerenpret, daar kennen we wel wat van bij BoerenBed! Je geniet hier ongetwijfeld van de buitenlucht, de natuur en de dieren. Kies jouw favoriete moment en we ontvangen je graag met open armen (en poten)!

Lente bij BoerenBed

De dagen worden weer wat langer, de zon iets warmer en de fauna en flora beginnen weer aan hun volgende bloei. Tijdens de lente wordt er weer nieuw leven ingeblazen in de natuur. En zo start er ook weer een nieuw jaar bij BoerenBed.

Word ’s morgens heerlijk wakker met een tas verse koffie die je zelf kan zetten op jouw houtkachel. Stap uit je Tenthuisje en geniet van je warm kopje geluk op jouw veranda. En dit terwijl de vogels om je heen fluiten en de geur van de dauw op het gras tot bij jou komt, zalig!

Zin in actie door de dag? Ga dan samen met de boer op toer door de boerderij. Hij leert je alles over het boerenleven van A tot Z. Wist je trouwens dat er in de lente veel kalfjes en geitjes geboren worden? Als je een beetje geluk hebt, kan je ze zelf eten geven!

Feeding sheep


Zomer bij BoerenBed

Nergens zal je zomervakantie zo fijn zijn als bij BoerenBed. En dat om de simpele reden dat er voor iedereen wel iets is om zich te amuseren. Terwijl de kinderen fijn aan het ravotten zijn of even langs de dieren gaan, kunnen ouders ontspannen in de hottub aan het Tenthuisje.

Later op de dag komen de zwoele zomeravonden aan de pas. Dé perfecte tijd om de bbq aan te steken en te smullen van de heerlijke streekproducten die je kan vinden in het boerderijwinkeltje. Nog zin in een dessertje? Neem wat marshmallows om te roosteren bij het knetterende kampvuur en geniet samen van je geslaagde avond.

Marshmallows roosteren


Herfst bij BoerenBed

Het wordt weer stilletjes aan kouder, de bladeren van de bomen maken hun overgang naar oranje en de wolken geven al wat meer regen. Maar zelfs dat kan de pret op BoerenBed niet bederven! Want wat is er als kind nou zo leuk als vettig ploeteren in de modder?

Toch geen zin om te dansen in de regen? Dan kan je nog altijd de gezelligheid van je Tenthuisje opzoeken. Gooi wat hout op de kachel en steek alle kaarsjes aan. De warmte zal je meteen tegemoetkomen!

Niet alleen binnen kan je genieten van al die dansende lichtjes. Neem een dekentje mee op je veranda, maak een tas warme chocomelk en staar dromerig weg naar alle sterren die waken boven de boerderij. Zo droom je misschien al weg van je volgende verblijf bij BoerenBed!

Modder ploeteren


Kies jouw moment bij BoerenBed

Je kan je overnachting boeken van april tem oktober. Dus of je nu langskomt in de lente, zomer of herfst, er is ongetwijfeld altijd boerenpret bij BoerenBed. Wanneer kom jij eens proeven van het boerenleven?

Mijn BoerenBed-moment