734 734

Alles voor een geslaagd familieweekend bij BoerenBed

yellow background
>
yellow background

Bekijk meer

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background
Lochhouses Farm group
<
Met kampvuur en pizza-avond
•

Een uniek familieweekend op de boerderij

Ben je opzoek naar een originele overnachting met de hele familie? Dan is een familieweekend bij BoerenBed een échte aanrader! Laat de gewone vakantiehuisjes even links liggen en kies voor een unieke overnachting op het erf van de boer tijdens jullie boerderijvakantie.

Kom je met vijf, tien of meer dan twintig personen een bezoekje brengen? Voor elke familie zijn er verschillende opties! Of je nu kiest voor een boerderijvakantie in België of een boerderijvakantie in Nederland: tijdens je familieweekend heb je alle vrijheid op de boerderij en maak je samen de mooiste herinneringen.

  • Een gezellig kampvuur

  • Samen overheerlijke pizza's maken

  • Uitgebreide tour krijgen van de boer.

Klaar voor een (ont)spannende familievakantie samen?

Lees hoe het werkt

Check Tenthuisjes gereserveerd voor jullie familie
Check Zelf pizza's bakken
Check Gezellig kampvuur
Check Tour van de boer
-
-

September 2023 - vanaf €2100 voor 5 Tenthuisjes

Boerderij De Pippert In De Betuwe

Hoevedepippert 23

8 september t/m 10 september

Gelegen in Ophemert in de Betuwe vind je het melkveebedrijf van Cor en Anja. Met zo'n 180 koeien en 130 stuks jongvee leren ze je alles over deze dieren. De boerderij heeft 10 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 50 personen tijdens jullie familieweekend.

Boerderij De Lange Weide

Delangeweide35

8 september t/m 10 september

Eén van de eerste BoerenBed-boerderijen en nog steeds in de familie. De prachtige boerderij van Rik en Marian ligt in Dwingeloo, Drenthe. De boerderij heeft 8 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 40 personen tijdens jullie familieweekend.

Boerderij De Kalverweide

Kalverweide 25

15 september t/m 17 september

De boerderij van Femmie en Goos ligt in Kallenkote, Overijssel. Een mooie authentieke boerderij met zo'n 100 koeien. De boerderij heeft 8 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 40 personen tijdens jullie familieweekend.

Boerderij Hoeve Zeeland

334

15 september t/m 17 september

Gelegen in Veere in de provincie Zeeland vind je de melk- en akkerboerderij van Lieneke en Jan. De boerderij heeft 7 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 35 personen tijdens jullie familieweekend.

Boerderij Rochefort en Ardenne

Rochefort en Ardenne 53

29 september t/m 1 oktober

De boerderij van Didier en Arnoud heeft een fantastisch uitzicht over het bos. Op de familieboerderij vind je koeien, varkens en schapen. De boerderij heeft 7 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 35 personen tijdens jullie familieweekend.

Boerderij Het Wesselink in Salland

Hetwessellink 11

29 september t/m 1 oktober

Gelegen in Deventer in Overijssel vind je de boerderij de melkveehouderij van Henk en Margriet, prachtig gelegen bij de bossen. De boerderij heeft 8 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 40 personen tijdens jullie familieweekend.

Oktober 2023 - vanaf €1700 voor 5 Tenthuisjes

Check Alle Tenthuisjes
Check Inclusief pizza avond
Check Gezellig kampvuur
Check Tour door de boer
-
•

Alsof de tijd bleef stilstaan...

<
Zonder elektriciteit, een grote opportuniteit!

Onze Tenthuisjes maken jouw ontdekkingsreis op de boerderij pas écht uniek. Het is alsof je reist door de tijd waarbij alle technische snufjes plaats maken voor authenticiteit en gezelligheid.

Het gezelligste weekend samen

Boek nu jullie weekend bij BoerenBed